Uw partner voor succesvol outbound klantcontact

Wij zijn het verlengstuk van uw organisatie op het gebied van outbound klantcontact. Met getrainde en vaste professionals in dienst, een ijzersterke mentaliteit en een transparant verdienmodel helpen wij u bij de groei van uw organisatie. Met meer dan 10 jaar aan ervaring in het vakgebied en meer dan 70 collega’s staan wij voor u klaar.

Of het nu gaat om het maken van afspraken voor uw accountmanagers, het uitnodigen van bedrijven voor een seminar of het terugwinnen van oud-klanten: bij ons bent u aan het goede adres. Zowel in de particuliere als zakelijke markt, overdag als in de avonduren, kunnen wij onze teams voor u inzetten. En dat ook nog eens internationaal: we beschikken over franstalige en duitstalige medewerkers.

Elke campagne is anders. Daarom leveren wij altijd maatwerk. We maken graag een afspraak om met u te bespreken hoe wij de campagne voor u kunnen inrichten zodat we het maximale resultaat voor u realiseren.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en tarieven? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Contactpersoon