Professionele inbound klantenservice voor uw merk

Onze inbound Klantenservice staat op de gewenste tijden klaar om uw klanten professioneel te woord te staan. Wij zijn een verlengstuk van uw merk en ontzorgen u volledig op het gebied van inkomende telefonie of chat.

Staat bij u ook de klant centraal? Een professionele klantenservice is een cruciaal onderdeel van uw merkbeleving. Veel organisaties kiezen voor outsourcing van het klantcontact. Samenwerking met onsr bespaart tijd, reduceert kosten en verhoogt de kwaliteit van uw klantcontact. Wij maken gebruik van gemotiveerde en professionele medewerkers die uw klanten vriendelijk en professioneel te woord staan, binnen de gestelde SLA’s. Ook voor uw internationale contacten staan we voor u klaar. Wij hebben native-speakers in dienst voor de talen Nederlands, Duits, Frans en Turks.

Wij nemen u werk uit handen. De inkomende contacten van uw bedrijf vangen we professioneel op, of dat nou gaat het opvangen van pieken, opvang van deelstromen (bij retentie) of de opvang alle inkomende contacten via de diverse gekozen kanalen. Met duidelijke rapportages bent u altijd realtime op de hoogte van het aantal inkomende calls of chats.

TSF Contactcenters biedt onder meer de functie van helpdesk, informatielijn, klantenservice, maar verzorgt ook aftersales, orderafhandeling en technische ondersteuning voor uw bedrijf. De communicatiemiddelen die we daarbij inzetten zijn onder andere telefonie, e-mail, SMS, chat en social media. Veelal werken we naast ons eigen IT-Platform in het CRM-systeem van de opdrachtgever. Hierdoor sluiten we naadloos aan op uw primaire processen.

Wil u uw klantencontact uitbesteden? Neem dan contact op met ons. We maken graag een afspraak om ook van uw campagne een succes te maken.

Waarom inbound klantcontact bij TSF Contact Centers

  • Laat ons uw verlengstuk zijn voor klantcontact: Onze professionele inbound klantenservice staat altijd voor u en uw klanten klaar.
  • Uw merkbeleving is cruciaal: Wij ontzorgen u volledig op het gebied van inkomende telefonie of chat, waardoor u zich kunt focussen op uw kernactiviteiten.
  • Bespaar tijd en verlaag kosten: Wij zorgen voor gemotiveerde en professionele medewerkers die binnen gestelde SLA’s uw klanten vriendelijk en professioneel te woord staan.
  • Betere kwaliteit klantcontact: Onze native-speakers zijn beschikbaar voor Nederlands, Duits, Frans en Turks.
  • Ontvang duidelijke rapportages: Wij zorgen voor real-time inzicht in het aantal inkomende calls of chats, zodat u altijd op de hoogte bent.
  • Ontvang een breed scala aan services: Helpdesk, informatielijn, klantenservice, aftersales, orderafhandeling, technische ondersteuning voor uw bedrijf, en meer.
  • Meerdere communicatiemiddelen: Naast telefonie, maken we ook gebruik van e-mail, SMS, chat en social media.
  • Naadloze aansluiting: Ons IT-Platform werkt samen met het CRM-systeem van de opdrachtgever, waardoor we naadloos aansluiten op uw primaire processen.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en tarieven? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Contactpersoon