Laat ons uw debiteurenbeheer uit handen nemen!

Bij veel organisaties een heet hangijzer of een ondergeschoven kindje: het innen van de openstaande facturen. Wij werken voor diverse opdrachtgevers die hun debiteurenbeheer uitbesteed hebben aan TSF Contactcenters. Onze specialisten weten als geen ander hoe ze op commercieel verantwoorde maar wel kordate wijze afspraken kunnen maken over de betaling van uitstaande facturen. Wij voeren deze werkzaamheden uit met behulp van gespecialiseerde software zodat nooit een factuur vergeten wordt. De afspraken leggen wij helder vast en dagelijks worden de afspraken opgevolgd. Wij werken zowel voor facturen uit het b-to-b als het b-to-c segment. Onze ervaren medewerkers zijn ook in de avonduren beschikbaar. Bovendien hebben we een inhouse incassobureau waardoor u het gehele proces van eerste herinnering tot en met de minnelijke incassofase volledig aan ons kunt uitbesteden. Wij zorgen snel voor duidelijkheid: de klant gaat betalen, er is een regeling afgesproken, of de klant heeft bezwaar. Zo weet u snel waar u aan toe bent.

We zijn flexibel inzetbaar en kunnen desgewenst campagnes snel starten. Neem gerust contact op om meer te weten te komen over onze aanpak.

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en tarieven? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Contactpersoon